Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Öğrencilerden Örnek Davranışlar

BAĞCILAR- Bağcılar Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen 16. Gençlik Şurası’ndaliseli öğrenciler bir araya geldi. Öğrenciler araştırma yaptıkları konularla ilgili sunumlar yaparak arkadaşlarını bilgilendirdi. Şura’nın açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan, “Z kuşağı diye yeni bir nesil geliyor. Z kuşağı otoriteden bağımsız, bireysel ama yenikliklere açık. Sosyal medyayı ve teknolojiyi çok iyi kullanıyor. Size tavsiyem bu kuşağı heder etmemeniz lazım. Sizlerin boşa gitmemesi lazım. Bu konuda sizden beklentimiz çok önemli” dedi.



‘BİZİ MUTLU EDİYOR’

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise “Bağcılar ailesi olarak önceliklerimiz içinde hep eğitim ve gençlik geliyor. Bunu sadece sözde bırakmadık hayata geçirmenin de mutluluğunu yaşadık. Gençliğe ne kadar büyük görev düştüğünü bugün görüyoruz. Hedefinizin büyük olduğunu ve heyecanlı olduğunuzu görmek bizi mutlu ediyor. Bizler çağ açıp çağ kapatmış milletin evlatlarıyız. Tarih boyunca ecdadımızdan almış olduğumuz sorumluluk bilinciyle hep kardeşliklerin yanında olduk. Sizin de vatanına, milletine ve dinine bağlı bir nesil olacağınıza inanıyorum. Hepinizi çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183