Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Öğrenciler  Tohum Ekip Hayvan Besledi

 Öğrenciler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde bulunan hayvanat bahçesi, meyve bahçesi ve sebze bahçelerini de gezdiler, hayvanları beslediler. Millet Bahçesi'nde yetişen meyve ve sebzelerle ilgili öğretmenlerinden bilgiler aldılar. Etkinliğin ardından öğrenciler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde piknik yaptılar.

ÖĞRETMENLER DE, ÖĞRENCİLER DE MUTLU

Öğrencilerine doğayı, hayvanları bitkileri sevdirmek, bu bilinci aşılamak için bu etkinliği düzenlediklerini ifade eden Hasip Dinçsoy İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ünver, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve belediye yetkililerine bu imkânı sağladıkları için teşekkür etti.

Öğrenciler yaptıkları çalışmadan dolayı çok mutlu olduklarını, doğayla iç içe olmanın sevincini yaşadıklarını belirterek bu tür etkinliklere her daim katılmak istediklerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183