Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Öğrenciler Lgs Tercihlerini Beşiktaş Akademi’de Gerçekleştiriyor

 Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yüzbinlerce öğrencinin beklediği LGS sonuçlarını açıkladı ve büyük heyecan yaşayan öğrenciler için tercih dönemi başladı. 29 Temmuz’a kadar devam edecek olan tercih sürecinde öğrenciler en iyi eğitim alacağı kurumları araştırmaya başladı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat tarafından geçtiğimiz yıl hayata geçirilen ve ilçede ikamet eden öğrencilere ücretsiz eğitim desteği sağlayan Beşiktaş Akademi’de bu zorlu süreçte öğrencilerin yanında yer alıyor. Öğrenciler tercih süresi boyunca Beşiktaş Akademi’yi ziyaret ederek ücretsiz olarak uzman danışmanlarla tercihlerini gerçekleştirebilecek.


Başkan Rıza Akpolat da LGS sonuçlarının açıklanması sonrası tercih döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilere seslendi ve sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Akpolat: ‘’Beşiktaş Akademi olarak, aydınlık bir geleceğin anahtarı olacağına inandığımız öğrencilerimizle derslerimizi tamamladık. LGS sürecinin en önemli aşaması olan tercih döneminde onlara rehberlik etmeye 29 Temmuz’a kadar devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183