Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız kurban bayramı Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama! Nasıl Cevap Verdi

Bu haber kez okundu.

Öğrenciler 3. Havalimanını Tercih Ediyor

 BAĞCILAR- Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) puan sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler şimdi de tercih heyecanı yaşamaya başladı. Bağcılar Belediyesi de başarı sırası, taban puanlar, tercih ve bölümler konusunda üniversite adaylarına destek için “Tercih Bağcılar 2018” adıyla bir etkinlik gerçekleştiriyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’yle ortaklaşa gerçekleştirilen program kapsamında Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi bahçesine 15 üniversite stant kurdu.

‘DESTEĞİMİZ SÜRECEK’

Stantları gezerek öğrencileri yalnız bırakmayan ve onlara moral veren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Gençlerimizin, gelecekleri için büyük önem taşıyan üniversite yolunda doğru tercihler yapabilmesi adına başlattığımız ‘Tercih Bağcılar 2018’ etkinliğimiz yoğun ilgi görüyor. Çocuklarımızın puanlarına göre en iyi okullara yerleşebilmeleri, hayallerine kavuşabilmeleri için destek oluyoruz” dedi.
Tercih Belirleme Stantları 14 Ağustos tarihine kadar hizmet verecek.

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183