Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kent yaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

NURHAN ÇETİNKAYA ARTIK KENT YAŞAM’DA!

  Bakırköy’de 6 aylık başkan yardımcılığı uygulamasının ardından 2. dönemde görevlendirilerek Kültür-Sanat programlarını organize eden ve görev süresi sonunda merkezin danışmanlığını yapmaya devam eden Meclis Üyesi Nurhan Çetinkaya, “Leyla Gencer’e Türkiye’nin AKM’si olma iddiasıyla Belediye Başkanım Bülent Kerimoğlu’nun desteğiyle başladım. Gücümün yettiğince bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Nurhan Çetinkaya, meclis üyeliği görevine başladıktan sonra ‘Cine Truck’ adını verdiği ‘yazlık sinema’ ile vizyon filmlerini Bakırköylü sinemaseverlerle buluşturma projesiyle de dikkat çekmişti.

Geçtiğimiz yıl kızına yazdığı mektupları, gelecekte tüm çocuklara yol gösterici olması amacıyla kitaplaştıran Çetinkaya, “Amacım sosyal ve kültürel alanda öğrendiklerimi daha geniş kitlelere ulaştırmak, öğrenirken öğretmeye bir nebze olsun yardımcı olmak” diyerek, bundan sonra yazılarının tüm İstanbul’da yayın yapan Kent Yaşam Gazetesi aracılığıyla tüm kültür, sanat, insan, doğa, hayvan severlere ulaştırmaktan mutluluk duyacağını söyledi.

Nurhan Çetinkaya’ya Kent Yaşam Ailesi olarak ‘Hoş geldin’ diyor, okuyucularına sevgilerimizi yolluyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183