Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ  LÖSEMİLİ ÇOCUKLARI UNUTMADI

 Elif AKYILDIZ; öğrencilere yönelik yaptığı bilgilendirme seminerlerinde amacının hastalıkla ilgili farkındalık yaratmak olduğunu kermes fikrinin de öğrencilerden çıkmasının düzenlediği seminerlerin amacına ulaştığını belirtti. Akyıldız, Toplumsal sorumluluk sahibi her birey, içinde bulunduğu çevrenin de bilgilenmesini sağlayabilmek için konuyu gündeme getirmeli, çevresini bilinçlendirmelidir. Biz çalıştığımız kurumda duyarlılık yaratarak öğrenci ve öğretmenleri harekete geçirdiklerini söyledi.

Okul müdürü Cahit SEVİNDİK ise Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında öğrencileri bilinçlendirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini bildirdi. Bu etkinliklerle birinci amaçlarının lösemi hastalığının tanınması ve okulumuzda farkındalığın artırılması olduğunu böylece okul olarak hayatın her noktasında hayata değer katacaklarını söyledi.  Çocukluk çağında görülen kanser türlerinden en yaygın olanının olduğunu söyleyerek Türkiye'de her yıl 2000 yeni lösemili çocuk vakası ortaya çıktığını belirtti. Bu sebeple okulumuzun gerçekleştirdiği faaliyette, Lösemili çocuklarımıza az da olsa maddi katkı sağlamanın yanı sıra, lösemi hastalığını tanıtmayı, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını öğrencilerimize aktarmayı ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirmeyi amaçladıklarını belirterek bu güzel çalışmada emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183