Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Nefes Kesen Operasyonlar

 

KÜÇÜKÇEKMECE- İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği narkotimleri, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde geniş çaplı operasyon düzenledi. Önceden belirlenen birçok adrese özel hareket polislerinin desteğiyle eş zamanlı operasyonlar düzenleyen ekipler, uyuşturucu madde ve suç unsuru oluşturan maddeler aradı. Polis ekipleri, kilitli bulunan bazı iş hanlarındaki kapıları çekiç yardımı ile kırarak arama yaptı. Polis ekiplerinin aramalarında K9 köpekleri de kullandı. Köpekler yardımıyla uyuşturucu madde arayan polis ekiplerinin çalışmaları sırasında, hakkında arama kararı bulunan çok sayıda kişi gözaltına alındı.


SAHTE PARFÜM YAKANLANDI

Öte yandan yine Küçükçekmece'de bir imalathaneye düzenlenen operasyonda, çok sayıda sahte parfüm ele geçirildi. Halkalı Merkez Mahallesi'ndeki bir iş yerinde sahte parfüm imalatı yapıldığı yönünde ihbar alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu adresi takibe aldı. İmalathane olduğu tespit edilen iş yerine düzenlenen baskında, çok sayıda sahte parfüm ve üretimde kullanılan malzeme ele geçirildi. İş yerindeki iki şüpheli gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelilerin işlemleri sürüyor.

Kent YAŞAM

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183