Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Nefes Kesen Mücadele

 

ÇATALCA- Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bu yılda sporseverleri Çatalca’da buluşturdu. Türkiye’nin ve dünyanın gözü hafta sonu Nakkaş’ta düzenlenen Motokros Şampiyonasında oldu. Başkan Cem Kara’nın üzerinde önemle durarak dünya ve Avrupa standartlarına uygun olarak Nakkaş Mahallesi’nde yaptırdığı ve birbirinden çekişmeli yarışmaların düzenlendiği Çatalca Yeditepe Motorsporları Kulübü Parkuru bu yılda Türkiye Motokros Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı. Çatalca Belediyesi ekipleri tarafından günler öncesinden hummalı bir çalışma ile hazırlanan parkurda 28-29 Temmuz tarihlerinde Türkiye Motokros Şampiyonası'nın üçüncü ayağı gerçekleştirildi.

 

HARİKALAR YARATTILAR

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın girişimleri doğrultusunda Yeditepe Motorsporları Kulübü ve Türkiye Motokros Federasyonu işbirliğinde gerçekleşen şampiyonanın en özel görüntülerini, yaşları 3,5’tan başlayan çocukların yarışmaları oluşturdu. Geleceğin Türkiye ve dünya  motokros şampiyonları  olabilecek minik motorcuların ilçemizdeki şampiyonada yer alması çocuklara erken yaşlarda sporu sevdirmek açısından  gurur verirken, aileleri  çocuklarının yarışabildikleri bir pisti armağan ettiği için  Başkan Cem Kara’ya teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183