Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Müzenin canlı konukları da var

  Mumyaladığı yüzlerce deniz canlısını, dünyada bir ilke imza atarak kurduğu müzede sergileyen Balıkçı Kenan Balcı, üç ay önce yakalanan devasa büyüklükteki vatozların da mumyalama işlemini tamamladı. Mumyalanan vatozları basın mensuplarının da katıldığı törenle müzeye dahil eden Balıkçı Kenan Balcı, bünyesinde bin 500’den fazla deniz canlısı mumyasının bulunduğu müzenin herkese ücretsiz olarak hizmet verdiğini hatırlatarak, deniz canlıları müzesini gezmeye davet etti.


HERTÜRLÜ KÜMES HAYVANI VAR

Dünyada bir ilki gerçekleştiren Balıkçı Kenan’ın kurduğu Türkiye Deniz Canlıları Müzesi, çevresindeki alanda küçük canlılara ev sahipliği yapmaya başladı. Vatandaşların evinde beslemekte güçlük çektiği kaplumbağa ve tavşanları sahiplenen Balıkçı Kenan Balcı, tavus kuşu, ördek, kaz, bıldırcın, tavuk ve keklik gibi küçük misafirler için de kümesler oluşturdu.



AİLELERİN UĞRAK MEKANI OLDU

Müzeyi ziyaret eden vatandaşların arasında gezinen minik hayvanlar renkli görüntüler sergilerken, çocukların tavşanların peşinden koşturması ise ailelere keyifli anlar yaşatıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183