Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

MUTLULUK İÇİN ÜMRANİYEDE BİR “EVET” YETER

 Anadolu yakasının en büyük nikâh salonlarından biri olan, gelin ve damatların en anlamlı günlerine konforlu ve şık bir mekân sunan Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı ve Sultan Salon, 9746 m² kapalı mekâna sahip, kültür merkezi fonksiyonlarını da ihtiva eden 526 m² nikâh salonu, 526 m² kokteyl salonu, her biri 175 m²’ lik iki takı salonu ve 327 m² giriş fuayesi ile kapalı otoparkı olan Nikâh Sarayı’nın içinde nikâh ile ilgili alışverişlerin yapılabileceği mekânların yanı sıra nişan, sünnet, kına gecesi ve özel günlerin yapılacağı Sultan Salon yer alıyor.


Ümraniye Nikâh Sarayı içerisinde bulunan “Sultan Salon Akyol Organizasyon” ekibi, nikâh ya da düğün organizasyonu olduğu gün,  sabahın erken saatlerinden en son misafir ayrılana kadar mekânda hazır bulunuyor.

Bir ömür birlikte olacağınız, aynı yastığa baş koyacağınız hayat arkadaşınızı buldunuz. Güzel bir evlenme teklifinin ardından hayatlarınızı birleştirmeye karar verdiniz. O gün her şey muhteşem olmalı.

Yıllarca anlatacağınız, hatıralarınızın en değerli köşesinde yer alacak düğününüzde sevdiklerinizle bir araya geleceksiniz. Peki, düğün veya nikâhınızı nerede yapacaksınız? Rüyalarınızı süsleyen nikâh merasimi için Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı içerisinde bulunan Sultan Salon hizmetinize sunuyor. Mutluluk için Sultan Salonunda bir ‘evet’ yeter…

Sultan Salon Akyol Organizasyon ekibi, nikâh ya da düğün organizasyonu olduğu gün,  sabahın erken saatlerinden en son misafir ayrılana kadar mekânda hazır bulunuyor. En ufak bir aksama olmaması ve organizasyonun kusursuz geçmesi için personel çok büyük özen gösteriyor.

Rüyalarınızı süsleyen düğün için özel olarak tasarlanıp dekore edilmiş Sultan Salonda evlenmek bir ayrıcalıktır. Dillere destan bir nikâh merasimi için hazırlanmış Sultan Salon da sadece kendi masalınızı yaşarsınız.

Mutlu başlangıçların yeni adresi Akyol Davet ve Organizasyon için 0216 630 66 22 – 0216 343 43 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


,


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183