Öne Çıkanlar ibb Galatasaray FENERBAHÇE İklim Değişikliği Süreçleri Çalışmaları Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı

Bu haber kez okundu.

"MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ASKERLEYİZ" T-SHİRT'ÜYLE TBMM'DE PROTESTO

 

Bir vatandaşımızın TBMM'de CHP grup toplantısına "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" T-shirt'üyle girmesine engel olunmasına tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Didem ENGİN, TBMM Genel Kurulu'nda "Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Askerleriyiz" yazılı T-Shirt giyip gelerek bu durumu protesto etti. 

 

MECLİS İÇİN BİR UTANÇTIR! 

"Mustafa Kemal ATATÜRK’ün askerleriyiz T-shirtümü giydim de geldim" diyen Didem ENGİN, "Bir vatandaşımızın üzerinde ATATÜRK T-shirt’ü var diye T-Shirt'ünün çıkartılmaya çalışılması Meclis için bir utançtır! Kimsenin de haddi değildir! Cumhuriyetimizin kurucusuna yapılan bu saygısızlığı şiddetle kınıyorum!" dedi.

 

"BEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN KIZIYIM! 

SON YÜZYILIN EN BÜYÜK DÜNYA LİDERİNİN KIZIYIM!"

Konuşmasında "Ben Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kızıyım,

Son yüzyıldaki en büyük dünya liderinin kızıyım,

En hakiki mürşit ilimdir diyen bir liderin kızıyım,

Kadınlara, gençlere, çocuklara verdiği değerle, vizyonuyla 1920’lerde diğer ülkelerdeki liderlerin hayranlıkla izlediği bir liderin kızıyım" diyen Didem ENGİN "Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kızı olmaktan da, askeri olmaktan gurur ve onur duyuyorum!" diye konuştu. 

 

ATAMIZ BİZİM YÜREĞİMİZDE! BU BÖYLE BİLİNE! 

Didem ENGİN "ATA’mız burada, bizim yüreğimizde! Ona olan sevgimizi, saygımızı, aşkımızı hiç kimse silemez! 

Bu böyle biline!" diyerek konuşmasını tamamladı. 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183