Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Murat Çalık “Birlikte çalıştık, birlikte başardık”

 

İstanbul’un ilk Şehir ve Bölge Plancısı belediye başkanı olma özelliğiyle öne çıkan Çalık, “Adaleti iliklerimize kadar hissettiğimiz anları hep birlikte yaşadık. Demokrasi nöbetini tutan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Dinlenmemek üzere yola çıkanlar yorulmazlarmış, biz de asla yorulmayacağız” ifadelerini kullandı.

İlçe Seçim Kurulu’na eşi Zehra Çalık, annesi Gülseren Çalık, babası Yüksel Çalık yeni seçilen CHP’li meclis üyeleri, partililer ve kalabalık bir vatandaş grubuyla gelen Başkan Mehmet Murat Çalık’a belediye başkanlık mazbatası, Hakim Yılmaz Alp tarafından takdim edildi. Oldukça yoğun bir katılımın gösterildiği mazbata töreninde, Başkan Çalık ile birlikte meclise girmeye hak kazanan CHP’li meclis üyelerinin de mazbataları verildi. İstanbul’un ilk Şehir ve Bölge Plancısı belediye başkanı olma özelliğiyle öne çıkan Çalık, düzenlenen törende; CHP İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer ve İYİ Parti İlçe Başkanı İskender Duriç’e de seçim sürecinde gösterdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

 “DİNLENMEMEK ÜZERE YOLA ÇIKANLAR YORULMAZLARMIŞ”

Törende yaptığı kısa konuşmasında gündemi ve seçim sürecini değerlendiren Çalık; “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu iş gerçekten birlikte çalışmayla olur. Adaleti iliklerimize kadar hissettiğimiz anları hep birlikte yaşadık. Demokrasi nöbetini tutan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Dinlenmemek üzere yola çıkanlar yorulmazlarmış, bunu bu süreçte gördüm. Biz de asla yorulmayacağız” ifadelerini kullandı. Konuşması sırasında Ekrem İmamoğlu’na da kısa süre içerisinde mazbatasının verilmesi gerektiğini vurgulayan Çalık; “Beylikdüzü’nde2014 yılında başlatmış olduğumuz bir süreç vardı. Daha güzel bir Beylikdüzü hayaliyle çıktığımız yolda, hedeflerimizi daha da büyüterek yükselteceğimiz bir dönem yaşayacağız. Birlikte çalıştık, birlikte başardık ve ortak çabayla bu kenti birlikte yöneteceğiz, kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ

31 Mart Yerel Seçimleri’nde meclise girmeye hak kazanan CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyeleri arasında şu isimler yer aldı; Doğan Subaşı, Fatih Keleş, Erkan Erdoğan, Nazife Figen Karahan, Serdal Mumcu, Mülayim Demirtaş, Zeynel Abidin Yener, İlyas Yılmaz, Engin Aşnaz, Aytekin Duriç, Nejla Kotil Saruhan, Durmuş Şahin, Müslüm Akülker, Emine İhtiyar, Ufuk Levent Timur Kaynak, Mustafa Pinazoğlu, Handan Öztürk, Ali Mesut Çelik ve Volkan Yıldız. Kontenjanlar ise; Nuri Aslan, Ebru Çevik, Tuncay Demircan ve Hasan Çerman oldu. Meclise girmeye hak kazanan Ak Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyelerinin isimleri ise şu şekilde belirlendi; Mustafa Erdoğdu, Halim Yıldırım, Serkan Küçük, Rukiye Doğruyol, Nurullah Akan, Mehmet Tuvalak, Muhammet Fatih Vanlıoğlu, Dilaver Arvas, Sevda Elmas, Neşat Ateş, Tahir Abuş, Tuncay Kaan, Ayşe Kubat ve Temel Kılıç.

Senay GÜNCAVAR BADUR-Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183