Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Muhtardan mahalleliye balık ziyafeti..!

 

Darüşşafaka Yaşamevi’nin bahçesinde kurulan mangallarda pişirilen balıklarla yüzlerce kişiye ziyafet çeken Hüseyin Sarıuçak, “Her bahar gelişini mahalle sakinlerimizle birlikte düzenlediğimiz şenlikle kutluyoruz. Bu yıl da aynı şekilde dostlarımızla bir araya geldik. Belediye Başkanımız Şükrü Genç, meclis üyelerimiz ve çok sayıda mahalle sakini arkadaşımız bizi yalnız bırakmayarak, onurlandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ederim. Önemli olan bir arada olup, sohbet etmek, güzel bir gün geçirmekti. Büyüklü küçüklü, kadınlı erkekli aynı ortamı paylaşıp, aynı havayı soluduk. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu şekilde buluşma imkanı buluruz” dedi.

Gazetecilikten emekli olup, uzun yıllardan beri Darüşşafaka Mahallesi Muhtarlığını yapan Hüseyin Sarıuçak, 31 Mart seçimleri için bir kez daha muhtar adayı oldu. Hem mahalle sakinleri hem de Sarıyerliler tarafından sevilip sayılan Sarıuçak, kamu yöneticileri ile iyi bir diyalog içinde olup, mahalesinin sorunlarını kısa zamanda çözüme kavuşturan bir muhtar olarak takdir edilip, destekleniyor.

Muhtarlar Derneği Başkanlığını da aynı şekilde başarıyla yürüten Hüseyin Saıuçak, Sarıyer’in 38 mahalle muhtarıyla birlikte yaptığı çalışmalarla örnek bir STK yöneticisi olarak görülüyor. Sarıuçak aynı zamanda İstanbul Muhtarlar Konfederasyonu Başkan yardımcılığını da yapıyor.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183