Öne Çıkanlar belediye Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

MUHTAR ÖZKAYA HALK KÜTÜPHANESİ 10. YILINI KUTLUYOR

 2008 yılında Kadıköylülere hizmet vermeye başlayan Kadıköy Belediyesi Muhtar Özkaya Halk Kütüphanesi bu yıl 10. yılını kutluyor. 30 Mart Cuma saat 11.00'de Muhtar Özkaya Halk Kütüphanesi'nde gerçekleşecek söyleşinin konuşmacıları; Yazar Müge İplikçi, Marmara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuba Çavdar Karatepe ve 2013 yılında Kültür Bakanlığı'ndan sıra dışı okur ödülü almış olan Bedriye Berber olacak.Ayrıca 50. Yıl Tahran Anadolu Lisesi öğrencilerinin müzik etkinliğinin de yer alacağı programda 10 yıldır verilen hizmetler, Muhtar Özkaya ve kütüphanelere, kitaplara gönül verenler hakkında konuşmalar yapılacak.



MUHTAR ÖZKAYA KÜTÜPHANESİ


Kadıköy Belediyesi Muhtar Özkaya Halk Kütüphanesi'nde toplam olarak 20.546 kitap okurlarla buluşturuluyor. Kütüphane'ye üye okur sayısı 3.910, yıllık olarak da 18.720 kitapsever kütüphaneden faydalanıyor.

Kadıköy Belediyesi Muhtar Özkaya Halk Kütüphanesi “Kitabınızı eve getiriyoruz!” hizmeti ile evinden çıkamayan hasta, yaşlı ve engelli bireylere de kitap okuma olanağı sağlıyor. Böylelikle kütüphaneye gelmeden istedikleri kitabı kütüphaneyi arayarak ya da internet üzerinden (katalog.kadikoy.bel.tr/yordambt/yordam.php) istedikleri kitabı seçerek talep edebiliyorlar. İstenilen kitap, görevliler tarafından okuyucuya evinde teslim ediliyor daha sonra da iade etmek istediğinde yine görevliler tarafından kitap kütüphaneye teslim ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183