Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber temsil

Bu haber kez okundu.

Muğla’nın Zeytinköy Yangın Bölgesine Yemler Ulaştı…

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in talimatı üzerine harekete geçen belediye ekipleri hayvanlar için ihtiyaç duyulan yemleri kısa sürede temin ederek Zeytin Mahallesi’ne ulaştırdı. Zeytin Mahallesi Muhtarı Güngör Uzun’a teslim edilen yemler ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı. Muhtar Güngör Uzun, Başkan Mustafa Demir’in kendilerini yangın sonrası hemen ziyaret ederek üzüntülerini paylaşmasından ve verdiği destek sözünü çok hızlı bir şekilde yerine getirmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ihtiyaç sahibi vatandaşlar adına da kendisine teşekkür ettiğini söyledi.

 

Başkan Mustafa Demir, Zeytin Mahallesi Muhtarı Güngör Uzun, dernek başkanı ve köylülerle yaptığı görüşmeler neticesinde SİT alanı içinde kalan ve uzun süredir harap durumdaki caminin de onarılmasını istemişlerdi. Başkan Demir, bu caminin projelendirilmesi, röleve ve restorasyon projelerinin kurul tarafından onaylanması ve yeniden ihyası ile ilgili de çalışmalara başladıklarını söyledi. Başkan Mustafa Demir, ayrıca yaz aylarında yetersiz hale gelen Zeytin Mahallesi’nin mevcut su sistemini ve su deposunu desteklemek adına artezyen kuyusu taleplerini de mesai arkadaşlarıyla görüştüğünü ve en kısa zamanda çalışmalara başlanacağı müjdesini verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183