Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan memur Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Minik sağlıkçılar görev başında

 Maltepe Belediyesi Kreş ve Çocuk Gelişimi Müdürlüğü’ne bağlı Aydınevler Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi’nde, 7-13 Nisan Sağlık Haftası nedeniyle “May Day Kids” etkinliği düzenlendi. Çeşitli sağlık hizmetlerinin tanıtıldığı etkinlik kapsamında, çocuklara siren sesi dinlettirilip, ambulans fotoğrafları gösterilerek, görsel ve işitsel algı oluşturulmasına çalışıldı. 







Ayrıca 3-5 yaş arasındaki çocukların soruları dinlenip cevaplandırılarak, bilgi edinmeleri sağlandı. Çizgi film karakterleri olan “Mickey Mouse” ve “Minnie Mouse” ile belediye ambulansını gezip, hemşire kepleri giyen ve bilgi alan miniklere, ambulans içindeki malzemeler de tanıtıldı. Eğitime katılan çocuklara, katılım sertifikası da verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183