Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kent yaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

Minik Kalpler 23 Nisanı Doyasıya Kutladı

 

Avcılar’da yaşayan çocukların ortak buluşma noktası Belediyenin düzenlediği 1.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali oldu. Yüzlerce çocuğun katıldığı festivalde çocuklar aileleri ile birlikte doyasıya eğlendi. Avcılar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen festival kortej yürüşü ile başladı. Marmara Caddesi Atatürk heykelinden başlayan yürüyüş Belediye havuz meydanına kadar devam etti. Belediye Başkanı Turan Hançerli öncülüğünde 23 Nisan Çocukları ellerinde Türk bayrakları ile yürüşe eşlik etti. Coşkulu görüntülere sahne olan yürüyüş tam bir festival havasında gerçekleşti.

Festivalde düzenlenen etkinlikler yüzlerce çocuğu bir araya getirirken, minik kalpler de gün boyu unutulmaz anlar yaşadı. Tiyatro oyunlarından palyaço gösterilerine kadar birçok etkinliği izleme şansı bulan çocuklar, Avcılar Belediyesi Kent ve Çocuk Evleri öğrencilerinin sunduğu dans gösterilerini ve konserleri coşkuyla izledi. Özgürce oyunlar oynayıp, şarkı söyleyen ve yüzlerini boyayan minikler ise renkli görüntülere sahne oldu. Baharın gelişiyle birlikte çocuklar unutulmaz bir 23 Nisan yaşadı.

Senay GÜNCAVAR BADUR-Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183