Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ NURETTİN ARAS MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

  İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Milletvekili Nurettin Aras’a birfing vererek yapılan çalışmalar yatırımlar ve biten, devam eden okul, yurt inşaatları hakkında bilgi vererek bütün çalışmalarımız sizlerinde desteği ile Iğdır’da eğitimin kalitesini daha yükseklere çıkarmaktır. Şu anda derslik sıkıntımız yoktur. Bazı okullarımızda sınıf mevcudu 20 çıvarındadır. Sayın Milletvekilimiz ziyaretiniz bizleri gururlandırdı. Özellikle müdürlük çalışmalarımızda bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz”dedi.

            Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras’ta, kendisinin yıllarca Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığını belirterek, en büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Iğdır bu konuda büyük ilerleme kaydetmiştir. Geleceğimiz olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetişmesini sağlayan sizlere ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum”dedi.

            Daha sonra bir soru üzerine Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında bilgi veren Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras, şunları söyledi:” özellikle İstikrar ve huzur ortamının güçlenmesi gerekli ve Bununda bugünü hükümetimiz sağlamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım öncülüğünde 15 Temmuz Darbe Girişiminden bu yana terör örgütleri ile sürdürülen mücadelenin takdire şayan bir biçimde ilerliyor.  Yapılacak referandumda Anayasa değişikliğine verilecek “Evet” oyları özellikle terör örgütleri ile mücadelede yöneticilere destek anlamı taşıyacak. “Bugün ülkemiz hem iç hem dış düşmanlarla amansız bir mücadele sürdürüyor. Dünyanın en büyük terör örgütleri ile yapılan mücadelede çok şükür şanlı güvenlik güçlerimiz polisiyle askeriyle dosta güven düşmana korku salmaktadır. Bu süreçte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın ve bakanlarımızın kararlı duruşları takdire şayandır. Allah’ın izni ile terörün kökünü  bu topraklardan kazıyacağız.. Önümüzde bulunan referandumda aziz milletimiz bu mücadelenin kuvvetli bir biçimde sürmesi ve tıkanmış sistemin önünü başkanlık sistemi yani yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile açacaktır. Iğdır’ın bu noktada nerede durduğu çok önemli olduğu gibi aynı zamanda bellidir. Çünkü Iğdır halkı, Türk’ü ve Kürdü ile hep bayrağının, vatanının yanında olmuştur. Bunun için  Referandumda kullanılacak oylar çok  önemlidir.”

            Aras, daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğü de ki odaları gezerek personelle sohbet edip hal hatırlarını sordu.Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, ziyaret anısına Milletvekili Nurettin Aras'a plaket verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183