Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece Büyükçekmece Belediyesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız

Bu haber kez okundu.

MHGF’den birlik ve beraberlik iftarı

Tekstil, hazır giyim, moda, deri ve konfeksiyon alanında Türkiye genelinde 23 sektörel ve bölgesel derneği temsil eden çatı kuruluşu MHGF’nin iftar yemeği 2 bin kişinin katılımıyla TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Federasyona bağlı sekiz İstanbul derneğinin ev sahipliğini yaptığı organizasyonda konuşan MHGF Başkanı Hüseyin Öztürk, ülkenin, sektörün ve iş dünyasının zenginlikleri ve renklerinin bir araya geldiğini belirterek, “Bu salonda sergilenen birlikteliğin, kardeşliğin ve barışın tüm ülkemize ve İslam dünyasına örnek olmasını diliyorum” dedi.



KADIOĞLU: MGDF’NİN YAPTIĞI İŞ İBADETTİR


Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadıoğlu ise yaptığı konuşmada, bir yandan ülkenin ekonomisine katma değer sağlarken, diğer taraftan ülkenin en büyük sorunu olan işsizliğe en önemli çözüm noktası olan MHGF’nin yaptığı işi ibadet olarak gördüğünü kaydetti. Kadooğlu, “Bir an önce barışın, sevginin ve huzurun üstün geldiği, terörün bittiği ve kardeşliğin galip geldiği bir ülke diyorum” diye ifade etti.


GÜLLE: GÜZEL BIR SIVIL TOPLUM DAYANIŞMASI GÖSTERIYORSUNUZ

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, MHGF’nin iftar yemeğinin bugüne kadar bir sektörel sivil toplum örgünün yapmış olduğu en büyük iftar organizasyonu olduğuna dikkat çekerek, “Burada çok güzel bir Ramazan resmi oluşturuyorsunuz, çok güzel bir sivil toplum dayanışması gösteriyorsunuz, çok güzel bir tekstil sektörü gücü gösteriyorsunuz” diyerek MHGF ve emeği geçenleri kutladı.

ORAN: TEKSTİL SOSYAL BARIŞI YARATACAK

Umut Oran, “Tekstil ve hazır giyim, sosyal barışı yaratan bir sektör”
Daha sonra kürsüye gelen tekstil ve hazır giyim alanında ulusal ve uluslararası birçok görev almış, eski sektör mensubu ve siyasetçi Umut Oran, Türkiye’nin ve dünyanın zor bir durumdan geçtiğini belirterek tekstil ve hazır giyimin terör belasına panzehir olan, iş ve aş üreten, sosyal barışı yaratan bir sektör olduğunu vurguladı.

KURT: BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR


MHGF’nin iftar organizasyonuna katılan İstanbul dernekleri adına bir konuşma yapan Örme Sanayicileri Derneği (ÖRSAD) Başkanı Fikri Kurt da birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Gecede ünlü televizyoncu Cem Seymen de küresel rekabette Türkiye’nin konumunu rakamlarla ortaya koyan bir sunum gerçekleştirdi.

Gece, yöresel sanatçıların yurdun dört yanından seslendirdiği türkülerle sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183