Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Yalçın Akdoğan Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor

Bu haber kez okundu.

Mevlüt Uysal : 'Büyükçekmece'ye Yakışır Bir Hayvan Barınağı Olmalı'


 Mevlüt Uysal : “Büyükçekmece’ye Yakışır Hayvan Barınağı Yapacağız”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmeceliler ile buluşmayı sürdürüyor. Büyükçekmece’nin üç mahallesinde düzenlenen “Söz Sizde” programlarına katılan Uysal, “Güzel olan her şey devam edecek, yanlış olanlar ise kaldırılacak” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Başkan Uysal Büyükçekmece Tepecik’te lojistik alanında faaliyet gösteren iş adamları ile bir araya geldi. İki saate yakın iş adamlarının sorunlarını dinleyen Uysal göreve geldiklerinde Büyükçekmece’ye yapacakları yatırımları anlattı.

-GÜZEL OLAN HER ŞEY DEVAM EDECEK-
Büyükçekmece’nin mahallelerinde “Söz Sizde” programları ile vatandaşlar ile hasbihal eden Başkan Uysal, dün de üç mahalledeki seçim irtibat bürosunu gezerek vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi. Başkan Uysal’a “Söz Sizde” programlarında MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın ve AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı yöneticileri de eşlik etti.

Bir vatandaşın, “Büyükçekmece’de başkan seçildiğinizde festivalleri devam ettirecek misiniz?” şeklindeki sorusuna Başkan Uysal, “Büyükçekmece’de güzel şeylerin sayısı az. Büyükçekmece’de güzel olan her şey devam edecek. Festivalde güzel, o da devam edecek. Yanlış olan her şey de devam etmeyecek, kaldırılacak” cevabını verdi.


-BÜYÜKÇEMECE’YE YAKIŞIR HAYVAN BARINAĞI OLMALI-
Büyükçekmece’deki hayvan barınağı sorununu gündeme getiren ve bu konuda çözüm isteyen bir vatandaşa da Başkan Uysal, Tuzla’da Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırmış olduğu dünya çapındaki barınağı örnek göstererek şu yanıtı verdi: “Mahalle ziyaretlerinde bu sorun çok gündeme getiriliyor. Bir ablamız bana Büyükçekmece’de bulunan hayvan barınağının ne kadar bakımsız ve kötü koşullarda bulunduğunu iletti. Ben de bunun üzerinde orada inceleme yaptırdım.

Barınağın hali gerçekten içler acısı durumda. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak Tuzla Orhanlı’da dünya standartlarında bir hayvan barınağı yaptık. Bence Dünya’nın sayılı, Türkiye’de ise örnek model olan bu hayvan barınağının daha güzelini bu taraflarda uygun görülen bir yerlere yapmak istiyoruz.”
 Hayvanseverleri Tuzla’daki barınağı gezip görmeye de davet eden Başkan Uysal, organize edip bana haber verin, size güzel bir araç ayarlayalım gidin oradaki hayvan barınaklarını gezin, bizim yaptığımız hizmetleri gözlerinizle görün” ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183