Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt bulut ezgi halay

Bu haber kez okundu.

Metro kazısında tünel bulundu

 Tünel, Kadıköy Bostancı Mahallesi Ali Nihat Tarlan Caddesi'nde akşam saatlerinde fark edildi. Dudullu-Bostancı Metro Hattı çalışması yapan işçiler, caddede kazı yapmaya başladı. Çalışma sırasında yolun bir kenarı çöktü. Çöken yere giren işçiler, yolun iki yönüne doğru açılmış tüneli fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemeler yaptı. 

Çalışmanın olduğu yerden yaklaşık yedi metre ileriye açılan tünelin caddede bulunan bir kuyumcuya gittiği tespit edildi. Kuyumcuya ulaşmaya iki metre kaldığı belirlenen tünelin diğer ucunun da yolun karşı tarafına gittiği görüldü.

Kuyumcunun sahibi Yaşar Güder, işçilerin elektrik kablosu çektiği sırada buldukları tünelin kasaya doğru kazıldığını belirtti.
Tünelin açıldığı caddede polis ekiplerinin zıhlı araçlar ile güvenlik önlemi aldı. Polisler tünelin kim ya da kimler tarafından açıldığını araştırıyor. 
 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183