Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

METEF 2017-2018FUARI KARTAL MEYDANI’NDA AÇILDI

Kartal Meydanı’nda gerçekleşen fuarın açılışınaKartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kartal İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Kartal Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Hüseyin Özkul, Kartal Kızılay Şube Başkanı Müjdat Keçeli, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılış töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, halk oyunlarıgösterisiyle başladı. Ardından; Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ve diğer protokol üyeleri, kurdele keserek METEF 2018 Tanıtım Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi.Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin hazırladığı stantları tek tek gezen davetlilere, okulların hazırlamış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verildi.Fuarınaçılış konuşmasını Şehit Salih Alışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Topal yaptı. Ardından sözü alan Kartalİlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, bu yıl ikincisi düzenlenen METEF Tanıtım Fuarı’nın geleneksel hale gelmesini arzuladıklarını, özellikle ortaokul öğrencilerine bilinçli bir meslek seçimi noktasında söz konusu fuarın büyük katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti. Ali Rıza Aka; fuarın açılmasında emeği olan idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederken katkıları için Kartal Kaymakamlığı’na ve Kartal Belediyesi’ne teşekkür etti.Ali Rıza Aka’nın ardından bir konuşma gerçekleştiren Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel: “Çok kıymetli öğretmenlerim, sevgili öğrenciler, değerli davetliler, herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugünburada çok önemli bir fuarın açılışı gerçekleşiyor. Eğer bir ülke, tüm kulvarlarda ileri gitmek istiyorsa, mutlaka üreten, üretime dayalı bir ülke olmak zorunda. Bunların gerçekleşebilmeleri içinde sanayi hamleleri, sanayi dönüşümü eleman ve yöneticilerininde kaliteli olması gerekiyor. İşte bunun temelleride bugün burada atılıyor. Kartal Belediyesi olarak bu fuara verdiğimiz destekten dolayı mutluyuz. Herşey çocuklarımız için, herşey geleceğimiz için... 8-13 Mayıs’tailçemizde eğitim gören öğrenciler için Çocuk Kitapları Fuarımız olacak.Bunun amacı; çocuklarımıza okumayı sevdirmek. Etkinlik, tüm okulların katılımıyla gerçekleşecek ve çok güzel bir etkinlik olacak. Fuarın güzel geçmesini dileyerek, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Fuarda; Meslekî ve Teknik Anadolu Liselerinin yiyecek içecek hizmetleri, güzellik ve bakım hizmetleri, makine teknolojileri, bilişim teknolojileri, endüstriyel otomasyon, grafik ve fotoğrafçılık, metal teknolojileri, büro yönetimi, çocuk gelişimi ve eğitimi, elektrik elektronik teknolojisi, muhasebe ve finansman, sağlık hizmetleri, pazarlama ve perakende, giyim üretim teknolojisi, güneş enerjili araçlar ve daha birçok alanda tanıtım yapıldı.Kartal Meydanı’nda 3 gün süreyle ziyarete açık olan METEF 2018 Tanıtım Fuarı, Perşembe ve Cuma günü de ziyaretçilerini bekliyor olacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183