Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

MEHMET MOĞULTAY İÇİN KARTAL’DA 7. GÜN YEMEĞİ

 Eski Bakan Moğultay için verilen 7. gün yemeğine Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Mehmet Moğultay’ın ailesi, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP İl Yöneticileri, CHP Kartal İlçe Yöneticileri,  Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, köy derneklerinin temsilcileri, muhtarlar ile Kartallı vatandaşlar katıldı.

 

MEHMET MOĞULTAY KİMDİR?

 

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. 1969-1987 tarihleri arasında serbest avukatlık yaptı. 1987-1999 yılları arasında TBMM 18., 19. ve 20. Dönemleri’nde üç dönem İstanbul Milletvekili seçildi.

1999 Genel Seçimleri’nde TBMM 21. Dönemi’nde, İstanbul'da, CHP’den tekrar liste başı oldu. Sosyaldemokrat Halkçı Parti’de ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Sekreter Yardımcısı, MYK Üyesi ve Parti Meclisi Üyesi seçilerek bu partilerin üst düzey kademelerinde görev aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183