Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç Kentsel dönüşüm İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Mehmet Bekiroğlu güven tazeledi
 KÜÇÜKÇEKMECE-Küçükçekmece Kamyon, Kamyonet ve Minibüs Şoförler Esnaf Odası genel kurulu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kongreye tek liste olarak giren mevcut Başkan Mehmet Bekiroğlu, delegelerden 4 yıllık görev için yetki aldı. Kongrede konuşan Bekiroğlu, bütün katılımcılara teşekkür ederek, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şoför esnafımızın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız” açıklamasını yaptı.

“KAZANAN ESNAFIMIZ OLMUŞTUR”

Kongrede Divan başkanlığına İstanbul Esnaf Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz seçildi. Cennet Kültür Merkezinde gerçekleşen kongrede Mehmet Bekiroğlu bugüne kadar yaptıklarını anlattı, tüm katılanlara tek tek teşekkür etti. Tekrar başkanlığa seçilen Mehmet Bekiroğlu, “Bugüne kadar nasıl hizmet etmek için çalıştıysak bugünden sonra da aynı şekilde hizmet etmek için çalışacağız. Bizler ekibiz, sorunlarımızı masaya yatırıp hep birlikte çözüm üreteceğiz. Kazanan esnafımız olmuştur” dedi.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183