Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız kent yaşam gazetesi Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

Maltepe’de bahar temizliği

 

Maltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, İstanbul’a baharın gelmesiyle birlikte ilçenin tüm mahallelerinde temizlik çalışmasına başladı. İlk olarak Fındıklı Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar kapsamında 15 süpürgeci, mahallenin sokaklarında temizlik gerçekleştirdi.

Tankerlerle sokaklar yıkanırken, eskiyen konteynerler değiştirildi, kaldırımlar boyandı ve sokaklar süpürüldü. İlçenin her mahallesinde ve 1600’ye yakın sokağında çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, temizlik noktasında yaşanan sıkıntıları ilçe sakinlerinin 0216 458 99 99 Dahili: 1291-1292 veya 1293 numaralı telefonlara bildirebileceklerini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183