Öne Çıkanlar Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama! Nasıl Cevap Verdi Kimileri kaybettik demekten hoşlanmıyor ama... kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız

Bu haber kez okundu.

Maltepe Pazarı’nda Başkan Ali Kılıç’a sevgi seli

 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi mahalle mahalle gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Mahalle ziyaretlerine Altayçeşme ile devam eden Kılıç, Altayçeşme Mahalle Muhtarı Arzu Toker’i ziyaret etti. Toker’e çalışmalarında başarılar dileyen Kılıç, mahallenin çözüm bekleyen sorunları hakkında bilgi aldı. Yaklaşan yerel seçimler öncesi yeni dönemde atacağı adımlar hakkında bilgi verirken, projelerini de anlattı.

“DUALARIMIZ SENİNLE”

Daha sonra Toker ile birlikte semt pazarını gezen Kılıç, pazarcı esnafına bol kazançlar diledi. Kılıç’ı pazarda gören vatandaşların mutlulukları gözlerden kaçmazken, adeta sevgi seli yaşandı. Vatandaşlar Kılıç’ın yeniden aday gösterilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, yaklaşan yerel seçimlerde başarılar diledi. Pazarcılar ise tezgahlarına gelerek dertlerini dinleyen Kılıç’a, ikramda bulunarak boş çevirmedi. Pazarcı Veysel bey, “Dualarımız seninle başkanım. Çalışmalarından memnunuz. Senin gibisi gelmedi. Her zaman seninleyiz” derken, 85 yaşındaki mahalle sakini Emine hanım ise “Belediye her türlü ihtiyacımıza koşuyor. Evde sağlık hizmetinden yararlanıyorum Allah sizlerden razı olsun. Çok memnunum. Allah işinizi rast getirsin” diye konuştu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183