Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

LİONSLARDAN CUMHURİYET COŞKUSU!

 Amaçlarının Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda laik ve katılımcı demokrasinin geliştirilmesi yönünde çalışmalar yapmak olduğunu söyleyen 4. Kesim Başkanı Prof. Dr. Şevki Sözen, karşılıksız ve gönüllü hizmetler sunarak insani değerleri yüceltmek için ellerinden geleni her zaman yapacaklarını söyledi.

Katılımcıları tek tek selamlayarak “Hoş geldiniz” diyen, 118-E Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Neslihan Keçeci, “Hem ulusal, hem de uluslararası sevgi ve anlayış ruhu yaratarak; ülkemiz insanının varoluş mücadelesiyle, çağdaş dünya içindeki yerini almasını sağlamak ilk hedefimizdir” diyerek, Cumhuriyet’in demokrasi ilkesinin en yeni ve akılcı uygulamasını sağlayan hükümet biçimi olduğunu söyledi. Keçeci, “93. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun” dedi.

Cumhuriyetin kurucusu M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla andığını belirten Keçeci, “Cumhuriyeti onlar kurdu, bizler yaşatacağız” diyerek el ele, gönül gönüle süren bu birlikteliğin ilelebet süreceğini ifade etti.

Göz Sağlığı Problemleri, Gençlik Programları, Çocuklar İçin, Afetlere Hazırlık, sosyal sorumluluk, çevre ve eğitim alanlarında çok sayıda projeyi hayata geçiren 118-E Yönetim Çevresi adına konuşan Genel Yönetmen 1. Yardımcısı Celal Vardar’da, “Lionların tüm dünyada ve ülkelerinde kendilerini ihtiyacı olanlara hizmet etmeye adamış sorumluluk sahibi bireyler”olduğunu söyledi.


Bir Lions Kulübüne Üye olmanın bireye dostluk, kardeşlik ve ortak amaca yönelme ruhu ile birlikte, yaşadığı topluma hizmet ve yardım etme olanağı kazandırdığını ifade eden Genel Yönetmen 2. Yardımcısı A. Sina Mengi’de, barış, sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundu.


Gecenin geç saatlerine kadar devam eden Cumhuriyet Bayramı Balosu’nda sahne alan Gurup Aynı ve Sanatçı Jale, katılımcılara cumhuriyet coşkusunu yaşatırken, Sanatçı Jale’nin seslendirdiği Onuncu Yıl Marşı’na, tüm salondaki katılımcılar Türk bayraklarını sallayarak eşlik ettiler.

Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183