Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

KURT KANARYAYI KENDİ EVİNDE YARALADI.3-1

 Kurtköy spor ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçın ikinci yarısında harika bir oyun ortaya koyan Kanaryaspor mahsun (2) ve Selâtin’in attığı gollerle zirve koşusunu sürdürdü.

İstanbul Süper Amatör lig 5.Grupta mücadele eden Kanaryaspor, ligin ilk maçında deplasmanda mağlup olduğu Kurtköy spor ağırladı.

Müsabakaya çok iyi başlayan ev sahibi Kanarya spor’un baskılı futbolu 26.Dakikada İsmail ile aradığı gollü buldu ve 1-0 öne geçti. İlk yarı başka gol olmayınca Kanarya spor ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.


İkinci yarıda ise bambaşka bir Kurtköy spor vardı. Bu yarıda rakibini sahasına hapseden ve rakip kalede sürekli gol arayan Kurtköy spor beraberlik golüne 47.Dakikada Mahsun’un golü ile ulaştı. Kalesinde ikinci yarının başında gollü gören ev sahibi Kanarya spor rakip kalede gol ve goller için baskı oluşturmaya başladı. Mavi beyazlı oyuncular bir birleri ile adeta gol kaçırma yarışı verildiği anda 9-+1 Mahsun kendisinin ve takımın ikinci golünü atarak farkı ikiye skoru da 2-1 yaptı.

90+3 Dakika Kurtköy spor’da karşılaşmanın skorunu belirleyen Selâtin’den geldi. Misafir takım Kurtköy spor uzatmalarda bulduğu gollerle ilk yarı mağlup ettiği rakibini ikinci maçta 3-1 yenerek üç puanı alan takım oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183