Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt bulut ezgi halay

Bu haber kez okundu.

KÜREK ENGEL TANIMADI

 
“Yüzme Bilmeyen Kalmasın” sloganı ile Sarıyer Belediyesi, Koç Üniversitesi Denizcilik Forumu ve Tüm Denizciler Derneği işbirliği ile hayata geçirilen projede bu kez engellilerin kürekle tanışması hedeflendi.
 
Amiral Cem Gürdeniz'in Mavi Uygarlık kitabında ortaya koyduğu "Denizcileşme" kavramı ile Türkiye'de bir ilk olan Sarıyer Denizcileşme Merkezi'nin katılımı ve desteği sayesinde engelli gençler,  iki kıta arasında kürek çekerek ana karaya ulaştılar. Suada'nın çevresinde gerçekleştirilen etkinlik ilgi gördü. 

 
Milli Kürekçi Ürkmez Önderliğinde Kürek Çekmenin Tekniğini Öğrendiler
 
Denizcilik Merkezi’nde bulunan gençler, Sarıyer’den Kuruçeşme’ye kürek çekerek geldi. Suada’da hazır bekleyen engelli gençlerle buluşan ekip, burada Milli Kürekçi Ürkmez önderliğinde kürek çekmenin tekniğini öğrendiler.

 
Sarıyer Denizcileşme Merkezi ve Engelsiz Pedal Derneği işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, ilk kez kürek sporuyla tanışan gençler heyecanlarını katılımcılarla paylaştı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183