Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

KÜÇÜKÇEKMECESPOR KENETLENEREK ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
Ligin 12.Haftası Küçükçekmece Metin Oktay Stadında oynan önemli maçı Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Aday adayı Cengiz Güvercin, CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday adayı Cevdet Ateş, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Kurt, Rumeli Trakya Gönül Birliği Platformu Başkanı Gökhan Aygün, Küçükçekmece spor Kulüp Başkanı Ahmet Kuruşu ve kalabalık taraftar büyük destek verdi.

Müsabakanın ilk yarısı ev sahibi Küçükçekmece spor 42.Dakikada Batuhan’ın attığı golle 1-0 öne kapattı. İkinci yarı baskı ve ataklarını sıklaştıran Küçükçekmece spor’da 63.Dakika Davut ve 90.Dakikada Berke'nin attığı gollerle yeşil-beyazlılar 3-0 kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak yoluna devam etti.

Küçükçekmece spor 12 maçta 11 galibiyet 1 beraberlik alırken kendi sahasında aldığı bu galibiyetle puanını 34'de çıkartarak en yakın takipçisi İstanbul Gümüşhane spor arasındaki 4 puan farkı koruyarak liderliği devam ettirdi. Rakip ağlara 43 gol atan yeşil beyazlılar kalesinde 4 gol görerek en fazla gol atan en az gol yiyen takım unvanında elinde bulunduran Küçükçekmecespor namaglup olarak adım adım şampiyonluğa doğru yaklaşıyor.


Karşılaşma sonrası müsabakayı izleyen Protokol sahaya inerek futbolcu ve teknik ekibi tebrik etikten sonra Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in göndermiş olduğu Baklava futbolculara ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183