Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmeceliler Hafta Sonu Langirt Oynadi

Küçükçekmece’de bulunan Armoni Park AVM’de gerçekleşen AVM Kış Spor Oyunları turnuvasında, langırt oynayan yüzlerce Küçükçekmeceli eğlenceli bir hafta sonu geçirdi. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı turnuvalar renkli görüntülere sahne oldu. Aileleriyle birlikte Armoni Park AVM’ye gelerek turnuvaya katılan vatandaşlar ise hem spor yaptı hem aileleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirdi.

“HAFTA SONU HERKESI SPOR YAPMAYA DAVET EDIYORUZ” 

Turnuvalara katılan Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt ise, “7’den 70’e herkes için spor ilkesini benimseyen Küçükçekmece Belediyesi, AVM Kış Spor Turnuvaları ile bunu gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın bedensel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Spor yapılarak geçirilmiş bir gün kazanılmış yarındır. Bu anlamda tüm sporseverleri hafta sonları etkinliklerimize katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Masa Tenisi, Bowling ve Langırttan sonra Kış Spor Oyunları Turnuvaları, 9-10 Şubat’ta ise saat 12.00-20.00 saatleri arasında buz hokeyi ile devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183