Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece’li sporcular ödüllerine kavuştu

 Küçükçekmece Belediyesi ve Amatör Kulülerini Destekleme Derneği tarafından 2.si düzenlenen Spor’da Eğitim’in önemi ve 2016-2017 Sezonu Başarı Plaketleri  Ödül Töreni Sefaköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 16 kulüpten 32 kategoride yaklaşık 650 öğrencinin katıldığı törene  Küçükçekmece İlçe Kaymakamı  Harun Kaya, Belediye Başkanı Temel Karadeniz,  Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Seymen Gençtürk, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Aydın veliler, çok sayıda STK temsilcisi ve davetli katıldı.



TEŞEKKÜR ETTİ

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk yaptığı konuşmasında programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek dernek olarak çalışamlarına devam edeceklerini belirtti. Gençtürk, dernek olarak ilçe kaymakamından Küçükçekmece’ye bir spor lisesi yapılması konusundaki talebini yineleyerek sözlerini sonlandırdı.


‘DESTEĞİMİZ SÜRECEK’

Gençtürk’ün ardından konuşmasına başlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz konuşmasında, “80 bin nufüsa sahibe olan bir ilçede spora değer verilmiyorsa o belediye eksiktir. Biz bu eksikliği tamamlamak için spora ve sporcuya destek vermeyi sürdürüyoruz.  Ama bizim gençlerimizden en çok istediğimiz şey spora değer vermeleri ve spor yaparken centilmenliği hiçbir zaman elden bırakmamalarıdır. Çünkü centilmenlik birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirir” dedi. Karadeniz’in ardından konuşan ilçe Kaymakamı Harun Kaya ise konuşmasında 2019’da tekli eğitime geçileceğini söyleyerek Küçükçekmece’ye 37 yeni okul yapılması konusunda bakanlığa talepte bulunduklarını, bu okullardan birinin de spor lisesi olduğunu söyledi. Kaya’nın ardından Kent Konseyi Başkanı Mustafa Aydın ‘Eğitimin Önemi’ konulu söyleşi gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından  programa katılan 650 başarılı öğrenciye başarı plaketleri verildi.

Bilal ÇIĞRIM-Kent Yaşam

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183