Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi YGS Petrol 13 Bin Kişi CHP Adalar Belediye Başkan

Bu haber kez okundu.

KÜÇÜKÇEKMECE’DE ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL TESİS

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Engelleri yok sayan bir anlayışla faaliyetlerine devam eden Küçükçekmece Belediyesi, özel günde özel çocukları unutmadı. Halkalı Sosyal Tesisleri’nde down sendromlu çocuklar için özel bir etkinlik düzenleyen Küçükçekmece Belediyesi, onları kahvaltıda ağırladı. Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in de katıldığı etkinlikte, çocuklar ebeveynleriyle birlikte kahvaltı etti, parktaki oyuncaklarda gönüllerince eğlendi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, çocuklara günün anısına hediyeler verdi.


“ÖZEL ÇOCUKLARIMIZI HER PAZARTESİ KAHVALTIDA AĞIRLAYACAĞIZ”

Down sendromunun bir hastalık olmadığına dikkat çeken Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Onlar özel çocuklarımız. Küçükçekmece’de ikamet eden özel çocuklarımız ve aileleriyle artık her Pazartesi günü Halkalı Sosyal Tesisleri’nde buluşacağız. Ücretsiz olarak onları ağırlayarak, eğlenmelerini ve sosyalleşmelerini sağlayacağız. Down sendromlu çocukların aileleri onların sosyalleşebileceği mekanlar arıyorlar. Bunun farkındayız. Çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu.

ÇOCUKLAR VE AİLELERİNDEN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Etkinliğe annesiyle birlikte katılan down sendromlu Zeynep Kahraman, arkadaşlarıyla mutlu bir gün geçirdiğini ifade ederek, Başkan Temel Karadeniz’e teşekkür etti.

Down sendromlu oğlunun bu tür etkinliklerde çok eğlendiğini belirten Necmiye Şirin ise, “ Küçükçekmece Belediyesi özel çocuklarımızı unutmuyor. Onların sosyalleşmesi ve mutlu olması için pek çok etkinlik düzenliyor. Bizlere değerli hissettirdikleri için ve çocuklarımızı unutmadıkları için Başkan Temel Karadeniz’e teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183