Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

KÜÇÜKÇEKMECE’DE KORKUTAN YANGIN!!

 Küçükçekmece’de bulunan ve kuaför dükkanı olarak işletilen mekanda, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Gece 00:30 saatlerinde başlayan yangında, malzemeler kullanılamaz hale geldi. Olayın herhangi bir can kaybının yaşanmaması ve yangının yandaki binalara sıçramaması büyük şans olarak değerlendirildi. Edinilen bilgiye göre, yangın 100 bin TL’ye yakın maddi zarar meydana getirdi.

SOYSAL: HENÜZ AÇILIŞINI DAHİ GERÇEKLEŞTİREMEMİŞTİK

Yaşadıklarını anlatan dükkan sahibi Narin Soysal, “Kozmetik ürünlerin de satıldığı dükkanımızda, fön tamir bölümümüz de vardı. Aynı zamanda kozmetik ürünleralıp satıyorduk. Bir dükkan içinde 3 dükkan düşünün. Ama şu anda gördüğünüz gibi hiçbir şey kalmadı. Kiracı 1 aydan beri kalıyordu. Malzemeleri toparlayıp kendimizi düzene koyacağımız zaman bu yangın çıktı. Henüz açılışını dahi gerçekleştirememiştik. Ses, bilgisayar ve kamera sistemlerini de yeni yapmıştık” şeklinde konuştu. Yangının çıkış sebebinin elektrik kontağı olabileceğini belirten Soysal, “Doğalgaz borularının patlamamış olması, yangının elektrik direğine sıçramamış olması büyük şans” dedi.

İtfaiyenin 5 dakika içinde geldiğini de belirten Soysal, “Komşuların anlattığına göre, itfaiye hemen gelmiş. Ancak, dükkan önce içten içe yanmış ve içinde tek bir malzeme dahi kalmamış. Sonradan basıncın etkisiyle camlar patlayınca, komşular itfaiyeye haber vermiş” ifadelerini kullandı.

Sibel GÜLERSÖYSER-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183