Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber Esnaf Odası kağıthane spor merkezi YGS

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece’de Karadeniz Gecesi

 

VATANDAŞLAR HORONLA EŞLİK ETTİ

Programa Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’ni dolduran 5 bine yakın vatandaş sanatçıların söyledikleri şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Binlerce vatandaş, şarkıların yanı sıra tulum ve kemençe eşliğinde horon oynadı. Gecede Karadeniz yöresi halk oyunları ekibinin gösterileri de ilgiyle izlendi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de halk oyunları ekibiyle birlikte horon oynayarak, Karadenizli vatandaşlara eşlik etti.

SANATÇILARA TAM NOT

Resul Dindar, Grup Koliva ve Volkan Arslan söyledikleri şarkılarla misafirlere zaman zaman duygusal zaman zaman ise coşku dolu anlar yaşatırken, performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı. Küçükçekmece’de festivallerin hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede 5 yılda yapılan projeleri anlatarak, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183