Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece’de halk müziği ziyafeti

 Türk Halk Müziği sanatçıcı Recep Akgül İBB ve Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte söylediği şarkılarla kulakların pasını sildi.  Sarıkamış, Çanakkale ve Almanya türkülerine sesiyle yeniden hayat veren Recep Ergül, Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde seslendirdiği türkülerle unutulmaz bir konser verdi. “Seyyah Olup Şu Alemi Gezerim, Sarıkamış, Ahu Gözlüm, Sarıkamış’a Varmadan, Ervah-ı Ezelden” isimli türküleri icra eden sanatçıya, eski pop sanatçısı Ali Rıza Binboğa ve çeşitli sanatçılar da eşlik etti. Performanslarıyla müzikseverlerden tam not alan sanatçılar, gece boyunca adeta halk müziği ziyafeti verdi.

 

TÜRKÜLERLE ŞEHİTLERİ ANDI

 

Recep Ergül, “ Seyircisiz bir sanatın anlamı yoktur. Sanatçının toplumla buluşması, böyle mümkün oluyor. Bana bu fırsatı veren emeği geçenlere teşekkür ederim. Kaygısızca hareket ediyorum, içimden ne gelirse, onu kendim için söylüyorum. Popüler olana kaymak gibi bir kaygım olmadı. Bu benim solo konserimdir. Kasım- Aralık ayı bizim için hazindir. Sarıkamış şehitlerini bize hatırlatır.  Yerel yönetimlerimizde bu konuya çok duyarlı ve 65 ilimizde Sarıkamış şehitleri anma programları gerçekleştiriyoruz. Onlar, hala bizim yüreklerimizde, unutmayız, unutmadık. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” diye konuştu. 

 

Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183