Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

KÜÇÜKÇEKMECE’DE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ

 BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE HEDEF 20 BİN ÖĞRENCİ

Küçükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilçedeki okullarda bağımlılıkla mücadele seminerleri başladı.

Küçükçekmece Belediyesi Bağımlılıkla Mücadele Danışmanlık ve Rehabilitasyon Merkezi Uzman Klinik Psikologları Zeynep Burcu Eriki ve Nilsu Gürcan İMKB Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. 

76 OKULDA DEVAM EDECEK

Uzm.  Klinik Psikolog Zeynep Burcu Eriki bağımlılığın bir hastalık olduğuna dikkat çekerken, Uzm. Klinik Psikolog Nilsu Gürcan teknoloji bağımlılığı noktasında kontrollü internet kullanımının önemini öğrencilere anlattı.

2018-2019 eğitim öğretim yılında bağımlılığı önleme kapsamında BAYAMER’in uzman kadrosu tarafından Küçükçekmece’de 76 okulda seminerler devam edecek. Proje ile 20 bin öğrenciye ulaşılması hedefleniyor. 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183