Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kurban bayramı kent yaşam gazetesi Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece U-19’lar Emin Adımlarla

Maçın ilk yarısında genellikle ağır bir tempoda oynanan karşılaşmanın 44. Dakikasında misafir takım Şehzdebaşıspor Kadir Aydemir’in golüyle 1-0 Öne geçti ve ilk yarı bu skorla 1-0 Şehzdebaşıspor'un üstünlüğü ile kapandı.

İKİNCİ YARI HARİKA U-19

Maçın ikinci yarısına ev sahibi Küçükçekmece spor adeta canlandı ve atak üstüne atak yapmaya başladı. Rüzgârı da arkasına alan yeşil beyazlılar maçın

68. Dakikasında Küçükçekmece spor Ahmet Yasin Kurşun'un akıl dolu golüyle ile skoru eşitleyen gollü geldi skor 1-1 oldu.

Küçükçekmece spor maçın 89. Dakikasında hiç beklemediği bir anda Burak Taş'ın golüyle farkı bire skoruda 2-1 yapan gollü attı.

Müsabakanın uzatma dakikalarında 90+1. Dakikada sahanın iyilerinden Ahmet Yasin Kurşun kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı ve Küçükçekmecespor U-19 Takımı sahadan beşinci hafta 3-1 Galip ayrılarak 15 puan toplayarak zirve yarışını devam ettirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183