Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

KÜÇÜKÇEKMECE'DE "15 TEMMUZ GAZİLERİ MERKEZİ" AÇILDI

 Küçükçekmece'de açılışı gerçekleştirilen merkezin, Halkalı 15 Temmuz Şeref Meydanı'ndaki açılış törenine;  AK Parti İstanbul Milletvekilleri Halis Dalkılıç ve Osman Boyraz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Habibe Başer, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, 15 Temmuz Gazileri Platformu Kurucu ve Genel Başkanı Erol Bulut ve çok sayıda kişi katıldı.

“HİÇBİRİMİZ ÖZGÜRLÜKTEN BAHSEDEMEYECEKTİK”

AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, törendeki konuşmasında, merkezin kurucularını tebrik ederek, hayırlı çalışmalara vesile olmasını diledi.
15 Temmuz'daki darbe girişimini "işgal hareketi" olarak niteleyen Dalkılıç, darbe girişiminde şehit olanları rahmetle andı. 15 Temmuz şehitleri ve gazileri sayesinde bu programı yaptıklarını belirten Dalkılıç, "Allah muhafaza etsin. O işgal girişimi başarılı olsaydı bu toplantıları hiçbir yerde yapamayacaktık. Hiçbirimiz özgürlükten ve bağımsızlıktan bahsedemeyecektik. Eğer 15 Temmuz'u başarsalardı maalesef İstanbul'da da Ankara'da da ağıt sesleri yükselecekti  ve bizim sesimizi duyacak hiçbir ülke de olmayacaktı" diye konuştu.


“AZİZ MİLLETİMİZ GEREKEN CEVABI VERDİ”

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da 15 Temmuz'u unutturmayacaklarını söyleyerek, “15 Temmuz şehitleri ve gazileri var olduğu sürece Türkiye'de bir daha hain bir kalkışma olmayacak.  O gün toprağa birer ikişer düşerek bu hainlere fırsat vermedik. Altın nesil yetiştireceğiz diye yola çıkanlar ama maalesef devletine, milletine başkomutanına kurşun sıkanlar, aklını kiraya vermiş mankurtlardır. Aziz milletimiz onlara gereken cevabı verdi" diye konuştu.

“15 TEMMUZ’U UNUTTURMAYACAĞIZ”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise merkezin önemli çalışmalar yapacağını belirterek, “15 Temmuz gecesinde önemli olan sokakları aydınlatmaktı. Meydanları, caddeleri aydınlatan çok kıymetli şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Şehitlerimize Rabbim gani gani rahmet eylesin. Gazi demek, gazaya katılan demektir. Vatandaşlarımız o gecede sokakları meydanları hiç boş bırakmayarak, dünya tarihine geçti. 15 Temmuz gecesini unutmadık, unutturmayacağız” dedi.

15 Temmuz Gazileri Platformu Kurucu ve Genel Başkanı Erol Bulut da 15 Temmuz Gazileri Merkezi'nin açılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Konuşmaların ardından merkezin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183