Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

KÜÇÜKÇEKMECE BÜYÜK-KÜÇÜK, KIZLI-ERKEKLİ KOŞTU

 İBB Spor AŞ ve İlçe Belediyelerin işbirliği ile organize edilerek gerçekleşen 5 etaplık yarışların son etabı, Küçükçekmece İBB Halkalı Etap Futbol Stadı önünde start aldı ve aynı noktada bitti.Yarışmaya okullar,sporklüpleri,sivil toplum örgütleri ve bireysel katılımlar olunca yarışmacı sayısı bini buldu.



Sporcular koşu öncesi sunucu Ece Vahapoğlu eşliğinde ısındı. Yarışmanın startını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ile birlikte verdi.

Yarışmada final çizgisine giren yarışmacılardan rabia işareti, zafer işareti ve sağ-sol yumruklarını kaldırarak yarışmayı bitirenler dikkat çekti.

Fun Run Series koşusunda dereceye girenler kupalarını ve ödüllerini Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar’ın elinden aldı.

Yarışma sonuçları ise şöyle;

Kadınlar dalında birinci Damla Çelikolurken, erkekler dalında ise Mestan Turhan birinciliği göğüsledi.

Uygur Erol-Kent Yaşam 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183