Öne Çıkanlar Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama! Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi Kimileri kaybettik demekten hoşlanmıyor ama... Klima Kullanımına Dikkat!

Bu haber kez okundu.

KOSGEB SERTİFİKA DAĞITTI

 Esenyurt’ta ikamet eden 30 KOSGEB genç girişimci kursiyeri, Giresun Kültür Evi’nde düzenlenen törenle sertifikalarına kavuştu. Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada’nı ev sahipliğinde gerçekleşen programda, projelerine 150 bin liraya kadar kredi desteği alma imkanına kavuşan genç girişimcilerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.
Sertifika töreninin açılış konuşması yapan Abdurrahman Ada, “KOSGEB ile yapılan bu çalışmanın kursiyerlerimize, ayrıca bölgemiz iş ve ekonomik hacmine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi
Programda daha sonra söz alan Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu şunları söyledi:



“Eskiden Türkiye’de iktidar olabilmek için bir sağlık ocağı açmanız yeterli iken bizler bu çıtayı en yükseğe çektik. Artık bu ülkede insanları ikna edebilmek için sağlık ocağı değil beş yıldızlı otel kalitesinde hastaneler yapmanız gerekiyor, dağları delip yollar, köprüler, tüneller yapmanız gerekiyor. Esenyurt bugün İstanbul’un nüfusu en kalabalık ilçesi haline geldi. Bundaki en büyük etken bu bölgedeki iş imkânları, bölgemizde ev sahibi olma avantajları, depreme dayanıklı, vatandaşın bütçesine uygun evler olması, dolaysıyla insanlar Esenyurt’a göç ediyorlar. Bu başarıda ki en büyük pay, Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’nundur. Çünkü Esenyurt ’un bu seviyeye gelmesi için adeta gecesini gündüzüne katarak çalıştı.”
Konuşmaların ardından KOSGEB Girişimci Fikirler Derneği ve Esenyurt Giresunlular Derneği’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Girişimcilik Eğitimi’ni başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları, Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada tarafından dağıtıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183