Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Köprülü:'15 yıldır sürdürdüğüm mücadeleme belediye meclis üyesi olarak devam etmek istiyorum'

 

Beşiktaş CHP İlçe Örgütü'nde aktif olarak siyasi çalışmalarını sürdüren Fatma Köprülü, meclis üyeliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı. İstanbul doğumlu olan Köprülü, siyasi çalışmalarının yanı sıra takı tasarım yaparak ekmeğini kazanan, bir kız çocuğu annesi. 'Nerede bir haksızlık varsa orada olurum' diyen Köprülü, 'Cumhuriyet Halk Partili olarak her zaman haktan, emekten ve ezilenden yana oldum. Partimin gerçekleştirdiği tüm eylem ve etkinliklerde gece gündüz demeden çalıştım. Kapı kapı dolaşarak partimin amaç ve hedeflerini anlattım. 15 yıldır sürdürdüğüm mücadeleme belediye meclis üyesi olarak devam etmek istiyorum' dedi.

Meclis üyesi olursa daha çok Beşiktaş'ta yaşayan kadınlar için sosyal projelerini hayata geçireceğini belirten Köprülü, 'Mücadeleci, hak ve özgürlükler konusunda duyarlı bir CHP üyesi olarak, bu dönemde elimi taşın altına sokmak için görev talep edip Beşiktaş Belediye Meclis Üyeligi için başvuruda bulundum. Beşiktaş'ta mutsuz kadın kalmayana kadar çalışacağım için örgütümden bu konuda destek ve yetki istiyorum' dedi.  FİDAN UĞUR - KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183