Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Kitap oku, ödülü kap

 Zeytinburnu Belediyesi, Bilgi Evleri bünyesinde, çocukları kitap okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlediği ‘Kitap Okuma Yarışması’nın 13.’süne hazırlanıyor. 



Yarışma dört grupta yapılacak ve değerlendirilecek. Birinci grupta ilkokul 4 ve 5. sınıflar; ikinci grupta 6, 7 ve 8. sınıflar; üçüncü grupta lise öğrencileri, dördüncü grupta ise yetişkin kitapseverler yarışmaya katılabilecekler. Yarışmacılar kendi grubu için belirlenen yedişer kitaptan oluşan eserleri okuyacaklar. Katılımcılar, 27 Mart 2017 Pazartesi günü itibariyle kitaplarını Bilgi Evlerinden ödünç alabilecekleri gibi, yazar, yayınevi ve baskı sayısı aynı olmak koşuluyla kendileri de temin edebilecekler. Katılımcılara 6 Mayıs 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek sınavla, belirlenen kitaplardan çoktan seçmeli test yöntemiyle 100 soru yöneltilecek.



BU YARIŞMADA YAŞ SINIRI YOK!


Herhangi bir yaş sınırlamasının olmadığı yarışmada toplam 36 bin TL dağıtılacak. Dört grubun birincilerine 3.000, ikincilerine 2.000, üçüncülerine 1.500, dördüncülerine 1.000, beşincilerine 750, 6, 7, 8, 9 ve 10’uncularına ise 600 TL verilecek.
Ayrıca yarışmada ilk 3 dereceye girecek olan adaylar, ailelerinden iki kişiyle birlikte bir haftalık Çanakkale Yaz Kampı ile ödüllendirilecekler. 5 gece 6 gün sürecek olan kampın tüm masrafları Zeytinburnu Belediyesi tarafından karşılanacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183