Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Kimse bize yanlış yaptıramaz !

 Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner, İstanbul’un en nadide ilçelerinden birinde görev yaptığının bilincinde olduğunu ifade ederek, 15 Temmuz’dan sonra azalan personel sayısına rağmen çalışmalarına eksiksiz devam ettiklerini söyledi. Çetiner,  “Devletin meşru gücü ve asli unsuru olan milletimiz dışında, hiç bir güç, hiç bir kuvvet bize telkinde bulunamaz, yanlış bir iş yaptıramaz” dedi.

“15 Temmuz’da Bakırköy’de iyi bir sınav verdik”

15 Temmuz olaylarından ne şekilde etkilendiklerini ve nasıl bir iyileştirmeye gittiklerini de anlatan İlçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner, Bakırköy’de 15 temmuz olayları sebebiyle iyi bir sınav verdiklerini ifade etti. 15 Temmuz’da darbe girişiminin başlaması ile ekstra bir talebe, isteğe ve emre ihtiyaç olmadan bizzat görevinin başında olduğunu sözlerine ekleyen Çetiner, tüm personelin de görevinin başına geçtiğini ve yapılan ilk operasyonlarda 16’sı subay 102 kişi yakalandığını belirtti. 1 adet tank, 2 Zırhlı Personel Taşıyıcı, 1 adet Unimog tip personel taşıyıcı, 28 adet piyade tüfeği, 4 makineli tabanca, 1 uçaksavar, 1 RPG7 roketatar, 4000 HK33 piyade tüfeği fişeği, 150 adet 25 mm zırh delicili ağır makineli tüfek fişeğinin de ele geçirildiğini sözlerine ekledi.


Yaşanılan süreçten dolayı görevden uzaklaştırılan personeller olduğunu belirten Çetiner, durumu netleşip düzelenlerin tekrar göreve döndüğünü ve devletin bu konuda çok titiz çalıştığını söyledi. Personel sayısındaki azalmaya rağmen büyük bir gayret ve ciddiyetle işlerin yürütüldüğünü belirterek, ilçe genelinde suçların hiç olmadığı bir Bakırköy için canla başla çalıştıklarını vurguladı.

 “Biz çalışıyoruz, kimseden de korkmuyoruz”

 Sohbetimizin sonunda Bakırköylülere seslenen İlçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner,” Biz çalışıyoruz, kimseden de korkmuyoruz” dedi.

Devletin meşru gücü ve asli unsuru olan milletimiz dışında, hiç bir grubun kendilerine telkinde bulunamayacağını sözlerine ekleyen Çetiner, “Kimse bize yanlış bir iş yaptıramaz. Sağlıklı, doğru veriler ve bilgiler geldikten sonra biz derhal gereğini yaparız. Hiç kimseden korkmayız, kimsenin de gözünün yaşına bakmayız. Masumların hakkını sonuna kadar koruruz” dedi.

İlçe Emniyet Müdürülüğü kapılarının tüm halka açık olduğunu söyleyen Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner, “Bakırköylülerin huzuru, can ve mal güvenliği için çalışıyoruz” diyerek, sık sık yapılan ‘Huzur Toplantıları’na öneri ve şikayetlerini paylaşmak isteyen tüm Bakırköylüleri davet etti.

Selvi Sarıtaç/Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183