Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

Kimileri 'kaybettik' demekten hoşlanmıyor ama...

 Katılımın az olduğunun gözlendiği “24 Haziran seçimlerini değerlendirme toplantısı” sabah 10:00 sularında başladı. Yaklaşık 8 saat süren toplantıda, 24 Haziran seçimleri değerlendirildi. Basına açık ve kapalı olmak üzere iki bölümde gerçekleşen toplantıda konuşan İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, toplantıda geçmişten dersler alarak, gelecekte daha iyiye, daha doğruya, daha güzele, olması gerekene nasıl ulaşılacağının değerlendirmesini yapacaklarını söyledi. Kaftancıoğlu, Doğru stratejilerle 24 Haziran seçimlerini tamamladıklarını ama kazanamadıklarını ifade ederek, nelerin eksik yapıldığını ya da yaklaşan seçimlerde nelerin yapılması gerektiği konusunda da fikir alış verişleri yapacaklarını belirtti.

‘ÖNÜMÜZDE YEREL SEÇİMLER VAR’

"Her şeye rağmen bir gerçeği de görmezden gelemeyiz” diyen Kaftancıoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü. “Her ne kadar söylediklerimiz doğru olsa, söylediklerimize paralel olarak elimizden gelen yapılmış olsa da ortada bir sonuç var ki kazanamadık. Kimileri 'kaybettik' demekten hoşlanmıyor ama şunu söylemeliyiz ki, kazanamadık. Eğer bizler 24 Haziran seçimlerinde arzu ettiğimiz sonuçları almış olsaydık bugün daha farklı gündemlerle bir araya gelecektik. O nedenle bu seçimlerde neler yaptığımız değil, neleri eksik yaptığımız ve bu eksiklikleri hep birlikte nasıl tamamlayacağımıza dair fikirleri konuşacağız. Önümüzde önemi kat be kat artan yerel seçimlere nasıl gideceğimize dair yol haritasını bugün burada oluşturacağız"

​​​​​​​

‘İLKELERLE SİYASET YAPACAĞIZ’

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Danışma Kurulları’nın önemli ve gerekliliğine inandığını belirten Kaftancıoğlu, “Kişiler ve egolar üzerinden değil, akılla, bilimle ve hedeflediğimiz gibi ortak akılla gelecek şekillendirirsek, doğru olduğuna ona inandıklarımızı seçmene ulaştırabiliriz. Kişiler üzerinden değil ilkeler üzerinden siyaset yapağız.  CHP’li olmanın değerini ve kıymetini hepimiz biliyoruz. Sadece CHP’li olmak bile ayrı bir değerdir.  Bunu korumak ve CHP’yi hak ettiği yere getirmek hepimizin sorumluluğudur. Mesele memleket ve gelecekse parti içindeki sıkıntılar bir kenara bırakıp, yan yana olmayı başaran bir partiyiz biz. Bu günlerde de bunu başarmamız gerekiyor” dedi. Kaftancıoğlu konuşmasında sosyal medya yazışmalarının partiye zarar verdiğini de belirterek,Birbirimizi değil ilkeleri konuşmaya başladığımızda değişimde başarılı oluruz” diye konuştu.                 

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183