Öne Çıkanlar Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız kentyaşam gazetesi kurban bayramı Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama! Nasıl Cevap Verdi

Bu haber kez okundu.

Kim Demiş Kışın Yüzülmez Diye?

 

ZEYTİNBURNU- Zeytinburnu’nda binlerce gencin su sporlarında kendini geliştirebileceği Beştelsiz Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi hizmete açıldı. “Çok Güzel Oldu” sloganıyla açılışı gerçekleştirilen yüzme havuzu, her yıl binlerce genci spor dünyasına kazandıracak.




Özgürlük Parkı’nın içinde 3 bin 86 metrekarelik bir alana inşa edilen yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda 40 kişilik seyirci tribünü, duş kabinleri, kafeterya, revir, eğitmen odaları ve dinlenme odaları bulunuyor. Yeşil alandan kayıp olmayacak şekilde inşa edilen Beştelsiz Kapalı Yüzme Havuzu’nun üstü ise seyir terası, yeşil alan ve otopark olarak kullanılacak.

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183