Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Kılıçdaroğlu; O sizin evladınız, sizin çocuğunuz

 

Saadetdere Mahallesi’nde Esenyurtlulara seslenen Kılıçdaroğlu, Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt’tan halkın huzurunda üç söz istedi. Kılıçdaroğlu, “Başkandan 3 şey bekliyorum hepinizin huzurunda. Oylarınızla ayın birinde belediye başkanlığı koltuğuna oturduğunda asgari ücret 2 bin 200 lira olacak. Asgari ücreti artırıyoruz. Bizim bütün belediyelerde 2 bin 200, AK Partili belediyelerde 2 bin 20 lira. Biz uyguluyoruz, burada da uygulayacağız. Kim yapacak? Kemal Deniz Bozkurt yapacak. İki... Hiç kimsenin aşıyla işiyle uğraşmayız. Dolayısıyla Kemal Deniz Bozkurt başkanlık koltuğuna oturduğunda hiçbir işçinin işine son vermeyecek. Üç... Başkan olduktan sonra bütün Esenyurt’u kucaklayacak. Şu mahalle oy verdi bu mahalle vermedi diye ayrım yapmayacak. Herkese eşit hizmet götürecek, bütün Esenyurtluları kucaklayacak, söz mü? Sadece bir pozitif ayrımcılık yapmasını istiyorum. Bir mahallede fakirler fazlaysa oraya daha fazla hizmet götürecek. Sözümüzü aldık." diye konuştu. 

 

“BOZKURT’U SİZLERE EMANET EDİYORUM”

“Halka hizmet nasıl olurmuş, halka hesap vermek nasıl olurmuş göreceksiniz, bunu size sevgili Kemal Deniz Bozkurt gösterecek” diyen Kılıçdaroğlu, “O sizin evladınız, sizin çocuğunuz, burada yetişti, burayı biliyor. Bütün insanları, bütün mahalleleri üç aşağı beş yukarı hepsini tanıyor. Dolayısıyla sizlere hizmet etmenin onurunu ve gururunu ona verirseniz ben de Esenyurt’a yürekten teşekkür edeceğim. Kemal Deniz Bozkurt’u sizlere emanet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

“YILLARDIR ÇEKTİĞİMİZ ÇİLELER BİTİYOR”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan önce söz alarak Esenyurtlulara hitap eden CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt, dört gün sonra yıllardır çekilen çilelerin sona ereceğini söyledi. Bozkurt, “Merhaba, iyi misiniz? Bitiyor çileler, artık bu rantçı belediyeciliğe son vereceğiz hep beraber. Yıllardır çektiğimiz çileler bitecek. Okul yerimiz kalmadı ranta kurban gitti. Yeşil alanlarımızı ranta kurban ettiler. Bize dayatılan bu yanlışlıkları değil, hak ettiğimizi birlikte, beraber mücadele ede ede alacağız. 4 günümüz kaldı!” şeklinde konuştu.

 

KILIÇDAROĞLU’NA İKTİDAR SÖZÜ VERDİ

Konuşması sık sık “Kemal Başkan” sloganlarıyla kesilen Bozkurt, Esenyurtlulara güvendiğini belirterek, “Ben buranın çocuğuyum değil mi, hepimiz buralıyız. Dolayısıyla mücadele ede ede bugüne kadar geldik. Bundan sonra hak ettiğimizi 1 Nisan’da alacağız. Martın sonunu bahar yapacağız değil mi? Sonrasında da, hayatı hep beraber bayram yapacağız. Ben size güveniyorum, ben size inanıyorum ve sizin adınıza genel başkanımıza burada iktidar olacağımıza dair söz veriyorum. Esenyurt’u hep beraber umudun, barışın, kardeşliğin ve huzurun şehri yapacağız.” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183