Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Kemal Çebi“ Yük hissetmenizi istiyorum”

 

 

Küçükçekmece’de Millet İttifakı Adayı CHP'li Kemal Çebi, yüzde 50.9 oyla 15 yıl sonra belediyeyi Ak Parti’li yönetimden devir alma hakkını elde etmişti. İstanbul’da el değiştiren dört ilçe belediyesinden biri olan Küçükçekmece’de yeni seçilen Belediye Başkanı Kemal Çebi mazbatasını aldı.Küçükçekmece  Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nin Küçükçekmece İlçe Seçim Kurulu’na tahsis edilmiş olması nedeniyle Çebi ve meclis üyelerinin mazbataları  Gösteri Merkezi’nde takdim edildi. Mazbataların takdimi sırasında CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat,CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hasan Yıldırım, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan, İyi Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Fatma Çolak,  İyi Parti İstanbul İl yönetim Kurulu Üyesi Taha Gürhan Demirci, İyi Parti eski İl Sekreteri Yusuf Afad, meclis üyeleri CHP ve İyi Parti’nin İlçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve her iki partinin üyeleri hazır bulundu.

 

“BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Kemal Çebi mazbatasını aldıktan sonra salonda bulunan çalışma arkadaşlarına seslendi. Çebi “Bu mazbata  millet ittifakının ortak emeğidir. Mazbatamız örgütlerimizin çok  samimi emekleriyle alınmış hak edilmiştir. Sadece alınterimizin sonucudur. Seçim çalışmaları kapsamında destek olan, çalışan, emek veren CHP ve İyi Parti ilçe başkanlarım başta olmak üzere en az benim kadar emek sarf etmiş  bütün herkese teşekkür ediyorum.

Bu iddiamızın birinci kısmıydı. Bir talep açmıştık, bir iddia ortaya koymuştuk. Küçükçekmece’de sosyal belediyeciliğin hayata geçireceğiz. Bunun birinci aşamasındayız.Birinci aşaması elimde gördüğünüz mazbatayı almaktı. Eminim ki hepinizin sırtına enaz benim kadar yük binmiştir.Küçükçekmece ilçemize  çok önemli sözlerimiz var. 5 yıl içerisinde  Küçükçekmece’yi yeniden yaşanabilir kent kültürüyle  tanıştırmak, daha güzel hizmetler sunmak adına sözümüz var. Bu sözü  yerine getirebilmemiz için herkese görev düşüyor. Burada olan ve buraya davet  etmediğimiz  için gelemeyen  bütün  Millet İttifakı’nın bileşenlerinin omuzlarında bir yük hissetmelerini istiyorum.  Küçükçekmece’yi birlikte  yöneteceğiz. 5 yılın sonunda yapacağımız hizmet kutlaması eminim ki bundan çok daha  görkemli olacaktır” diye konuştu.

Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183