Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu gelecek sıcak gelişme gündem haber

Bu haber kez okundu.

Kemal Başkan, 21 Mahalle Muhtarıyla Küçükçekmecem Tv’de Canlı Yayında
 Muhtarlardan Başkan’a teşekkür

Canlı yayına konuk olan 21 mahalle muhtarı, vatandaşların talep, istek ve beklentilerini ileterek, öneri ve görüşlerini dile getirdi. Muhtarlar, Kemal Başkan’a pandemi döneminde ihtiyaç sahiplerine yapılan sosyal yardımlardan dolayı teşekkürlerini iletti.




Kemal Çebi: Yıl sonuna kadar pazar yeri problemimiz asgariye inecek

Gelen sorular üzerine ilçede kurulan pazarların sebep olduğu trafik sorununu yıl sonuna kadar kontrol altına alacaklarını dile getiren Kemal Çebi, “Bu sorunları çözerken amacımız pazardan alışveriş yapanı, orda ikamet edeni, esnafı ve oraya yola düşen vatandaşı mağdur etmeden bir çözüm yolu bulabilmek. Bazı mahallelerimiz kapalı pazar yerlerine kavuşacak. Fiziki imkanları el vermeyen mahallelerimizde ise güzergah değişiklikleri yaparak ve küçültmeye giderek, ilçemizde kurulan 22 pazarımızı yıl sonuna kadar kontrol altına alacağız” dedi.



Kemal Başkan'dan hayvan ölümleri açıklaması: Bu konunun peşini bırakmam

Geçtiğimiz günlerde ilçede yaşanan hayvan ölümleriyle ilgili yöneltilen soruları yanıtlayan Kemal Çebi, yaşanan hadiseden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Emniyet, Savcılık ve Kaymakamlıkla birlikte bu konunun üzerine gidiyoruz. Konuyla ilgili görüntülerde bir hanımefendi belediye aracından bahsediyor. Orada bir kamera var, görüntülerini izledim. Bizim aracımız oradan bir defa geçmiş. İddianın aksine, bu araç o alanda durmamış ve de ineni bineni yok. Hanımefendi arabanın içinde Müslüm vardı diyor, bu arkadaş o gün orada çalışmıyor. Kimseyi peşinen suçlayamam ama şu bilinsin ki, bu konunun peşini asla bırakmayacağım. Neticelendirip, gerekeni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.




‘Türkiye’nin en modern hayvan tesisini Küçükçekmece’ye kazandıracağız'

Kemal Başkan, Küçükçekmece’ye Türkiye’ye örnek olabilecek bir tesis kazandıracaklarını belirterek, “Bir belediye başkanı olarak hayvanları ve canlıları çok seviyorum ve onlarla ilgili üzerimize düşen vazifelerin farkındayız. İddia ediyorum, açacağımız tesis, Türkiye’nin en modern merkezi olacak. Röntgen cihazları, MR cihazlarıyla, tüm donanımıyla her şeyi düşünülmüş bir merkezi ilçemize kazandıracağız” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183