Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

Kaymakam Dölek: Devlet Kurumlarımız Çalışmalarına Devam Ediyor

 Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hacı Mehmet Güner, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürü Necmettin Acar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Projeler Müdürü Fatih Duman ile sürdürülen çalışmaları inceleyen Kaymakam Dölek, yaptığı açıklamada ''Devlet kurumlarımız el birliği içinde çalışmalarına devam ediyorlar. Amacımız şu anda yüzde 50 kapasiteyle çalışan hastanemizin tam kapasiteyle çalışır hale getirilmesi ve vatandaşlarımızın da bir an önce evlerine taşınmalarının sağlanmasıdır'' dedi.

Kaymakam Dölek, 8 Ocak tarihinde meydana gelen olayda can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu vurguladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin dolgu çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Kaymakam Dölek, “Bu çalışmalar birkaç gün içerisinde tamamlanacaktır. Çalışmaların ardından Büyükşehir Belediyemiz, Eyüpsultan Belediyemiz, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerimizin koordineli bir çalışmasıyla, sağlamlaştırılmış yeni bir duvar yapılması ile ilgili çalışmalarını sürdürmektedir” diye konuştu.

Dölek, toprak kaymasının meydana geldiği alan civarında bulunan 3 apartmanda yaşayan 25 ailenin güvenlik gerekçesiyle, evlerden çıkarıldığını belirterek, ''Bazı vatandaşlarımız devletimizin imkânlarıyla otele yerleştirilirken, diğer vatandaşlarımız ise, yakınlarının yanında kalıyorlar. Hem belediyemiz hem kaymakamlığımız tarafından vatandaşlarımıza nakdi yardımlar yapıldı. Çalışmaların bir an önce sonuçlanması için devlet kurumlarımız el birliği içinde çalışmalarına devam ediyorlar. Amacımız, şu anda yüzde 50 kapasiteyle çalışan hastanemizin tam kapasiteyle çalışır hale getirilmesi ve vatandaşlarımızın da bir an önce evlerine taşınmalarının sağlanmasıdır. Konu kaymakamlığımız tarafından takip ve koordine edilmektedir. Bu vesileyle hem teknik ekiplere ve anlayış gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz'' şeklinde konuştu.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu da Eyüpsultan Devlet Hastanesi'nde sağlık hizmetlerinin devam ettiğini belirterek, “Birkaç birim hariç şu anda hastane hizmet veriyor. Vatandaşlarımız bu hususu da belirtmek istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183